Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tarina minun kaupastani teille


Olen rakastanut sisustamista vuodesta-92, elän sen kautta. Saan siitä sekä sen kauneudesta voimaa. Elämääni estetiikkaa ja niin sanottuja "kiksejä" arkeen.
Inspiraatiota ammennan itseeni luonnosta ja sen väreistä. Rosoisuudesta ja sen täydellisyyden epätäydellisyydestä. Koulutukseltani olen sisustussuunnittelija ja somistaja. Sisustusalalla siis olen ollut tavalla tai toisella siitä asti. Perustin verkkokaupan koska halusin välittää sisustamisen hyvän mielen myös sinulle, teille jotka tulette kauppaani.
Love it!

Kodin kolme väriä nimi perustuu maaväreihin - valkoinen, ruskea, musta. Pure White eli valkoiset tuotteet, Boho Life eli ruskeat boheemit, luonto ja Natura tuotteet sekä Total Black eli mustat tuotteet.

Harrastan valokuvaamista joka mukavalla tavalla kietoutuu Verkkokauppaan ja tuotteiden kuvaamiseen. Omat suosikkini ovat Boho Life ja Total Black tuotteet. Tällä tyylillä sisustan omaa kotiani.

Suurinosa tuotteista valmistettu osittain tai kokonaan käsin ja käyttämällä myös kierrätysmateriaalia. Trendikkäitä persoonallisia sisustustuotteita sinulle omaksi tai lahjaksi. Näitä et muualta saa!

Tervetuloa ostoksille ja inspiroitumaan tuotteista. Muistakaa Tykätä ja seurata Facebookissa! Seuraa myös https://fi.pinterest.com/kodin3vri/pins/ sekä

Toivon että nautitte sivujeni annista.

Sari