Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Suunnittelua eri tiloissa


Tilasuunnittelua voi olla moneen eri tarpeeseen. Kodit, pikkuliikkeet esim. sisustusliikkeet, toimistot, lahjatavara- ja kukkakaupat. Toimin pääkaupunkiseudulla.

LIIKKEET JA TOIMISTOT

Teen sinun liikkeellesi kaluste- ja valaistussuunnitelman. Konsepti ja logo suunnitelman. Tilan värimaailma ja tyyli muodostuu siinä rinnalla. Opastan myös tuotteiden esillepanossa ja voidaan myös tehdä sopimus jossa käyn tekemässä esillepanoja pitkällä aikajänteellä myymälässäsi. Siihen kylkeen sopii myös SOME kuvioit, jos niin haluat. Ja jos sinulla on jo olemassa oleva liike. tälle voimme tehdä myös pienehköjä muutoksia ja varmistaa tilan kaupallisuus. Pienellä voi tehdä vähän, ilme uusiutuu kummasti.

Ota yhteyttä yhteydenotto lomakkeen kautta, sovitaan tapaaminen. Tulen käymään liikkeesäsi konseptoidaan liike -tai muu tilasi, suunnittelun ja mietinnän kautta konkretiaan.


KODIT, PIHAT JA MÖKIT

Millainen koti sinulla on? Millaisen tahtoisit sen olevan? Ideoidaan yhdessä ja tehdään kodistasi kodikas sen yksityiskohtia myöten. Ja muista, vanhat tavarat vain luovat persoonallisuutta ja kerroksellisuutta kotiisi tai tilaan. Ehkäpä niiden paikka tai rytmiikkaa vaihtaen. Kaikkea ei tarvitse hävittää tai ostaa uutena. Ja ehkäpä seinän maalaus jossain kohdassa on paikallaan, tietyn ilmeen luomiseksi.

Ota yhteyttä yhteydenotto lomakkeen kautta, sovitaan tapaaminen. Tulen käymään kodissasi, yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Tästä kuvasta on poistettu kaikki yksityiskohdat mitkä luovat fiiliksen tilaan. Seinäprojektiot puuttuvat myös, mistä näet miten asetella seinälle hyllyt, taulut, koristeet yms. Millainen on sinun kotisi?